Kaufland îngheață prețurile a peste 500 de produse

Chișinău, 13 iulie 2022

Anul acesta, în perioada 13 iulie - 11 octombrie 2022, Kaufland Moldova îngheață prețurile a peste 500 de articole, ca parte a strategiei de încurajare a clienților să se bucure de fiecare răsfăț al verii, fie că vorbim de salata de fructe preferată, desertul răcoros sau grătarele cu prietenii.

De ce facem asta? Pentru că noi, la Kaufland, știm cât de important este pentru clienții noștri să oferim cele mai bune prețuri și să aibă un coș de cumpărături ieftin.

Astfel, pe durata celor trei luni de campanie, în magazinele Kaufland din țară toate produsele selectate vor avea un preț constant, fără a suferi modificări.

Articolele incluse în campania „Vara asta înghețăm prețurile” sunt semnalizate la raft și acoperă toate categoriile de alimente și produse nealimentare, precum: carne și preparate din carne, lapte și produse lactate, congelate, conserve, dulciuri și cafea, detergenți, cosmetice etc.

Demersul este o continuare a eforturilor Kaufland de a găsi soluții concrete în beneficiul bugetului clienților săi, alături de Eticheta Galbenă – garanția Kaufland pentru cel mai bun preț din piață.

Campania este vizibilă pe toate mediile importante – pe TV, outdoor, în mediul digital și in-store, în toate magazinele Kaufland din țară.

Produsele participante în campanie se regăsesc la raft în limita stocului disponibil, iar lista lor poate fi consultată pe kaufland.md/inghetam-preturile sau la Biroul de Informații din magazine.

Ideea campaniei a venit ca o completare firească a demersului din primăvară când, în exclusivitate pentru posesorii cardului digital de loialitate, Kaufland a lansat o campanie de promoţii săptămânale, cu un discount de 10% la peste 1.000 de articole din mai multe categorii de produse.

Despre Kaufland Moldova

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1 300 de magazine în 8 țări, 132 000 de angajați și o rețea de 7 magazine în Republica Moldova. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Compania crede în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia. De aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.md.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md