De la Bălți la Cahul! Festivalul „Bucurie în Mișcare” ia amploare în acest an

Chișinău, 01 martie 2017

Pentru că a avut un succes răsunător la prima ediție, Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland, anunță cea de-a doua ediție a Festivalului „Bucurie în Mișcare” - special pentru cei care preferă un mod activ de viață.

De această dată, evenimentul ia amploare și se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10 - 25 iunie 2017, în 4 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării în masă din țara noastră.

„Bucurie în Mișcare” vine în orașul tău:

10-11 iunie – Bălți,

17-18 iunie – Cahul și Orhei,

22-25 iunie – Chișinău.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Având ca scop să mențină participanții activi pe tot parcursul celor patru festivaluri, organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, Cros-ul Bucurie în Mișcare, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri etc.

În campania din acest an, organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Aceasta presupune ca produsele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” să fie oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale.

Cele 4 evenimente sunt implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali – oameni și organizații care susțin activ sportul și implicarea în comunitate. Pentru mai multe informații despre campania Bucurie în Mișcare Moldova 2017 vă invităm să accesați www.bucurieinmiscare.md sau pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/BucurieInMiscareMoldova.

Proiectul „Bucurie în Mișcare”

„Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Prima ediţie s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 orașe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpărarea a 80.000 de ghiozdane destinate copiilor din mediul rural, în cadrul unui program derulat în parteneriat cu World Vision România.

Începând cu anul 2016, proiectul a ajuns și în Chișinău, unde a atras peste 10.000 de participanți cu ocazia primei ediții, derulate pe parcursul unei săptămâni, în primăvara anului trecut.

Contact