Card cadou

Dorești să oferi un card cadou angajaților sau partenerilor? Oferim persoanelor juridice posibilitatea de a achiziționa carduri cadou ce pot fi utilizate în orice magazin Kaufland din Republica Moldova.

Pentru comenzi, te rugăm să ne scrii un e-mail la cardcadou@kaufland.ro sau să ne contactezi telefonic la numărul +40 372 090 819.

Avantajele unui card cadou Kaufland

Iată doar câteva motive pentru a achiziționa un card cadou Kaufland:

  • poate fi utilizat în orice magazin Kaufland din Republica Moldova;
  • poate fi utilizat pentru achiziţionarea oricărui produs din magazinele Kaufland;
  • nu este purtător de dobandă şi poate fi utilizat numai prin prezentarea sa;
  • poate fi utilizat pentru a efectua plăţi integrale sau parţiale, urmând ca soldul cardului să fie afişat pe bonul fiscal.

 

Cardul cadou Kaufland poate fi încărcat cu o valoare cuprinsă între 10 lei și 5000 lei și este valabil 3 ani de la data activării. Deținătorul nu poate primi contravaloarea în bani a sumei încărcate pe cardul cadou.

După expirarea acestui termen, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea în bani.

Cardul cadou Kaufland este transmisibil, nefiind nominal. În cazul pierderii, furtului sau a deteriorării, cardul cadou Kaufland nu poate fi înlocuit, eventualul sold rămas pe acesta nu poate fi transferat pe alt card cadou, iar deținătorul nu are posibilitatea de a primi în bani contravaloarea soldului rămas.

Pentru informații suplimentare despre cardul cadou Kaufland, te rugăm să te adresezi Biroului de Informații din magazin.