Kaufland este desemnat lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate - preț din România

București, 22 mai 2017

Kaufland România a primit certificarea Best Buy Award, ocupând locul întâi la categoria „Lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate - preț din România”, în urma voturilor exprimate direct de către consumatori.
 
Astfel, la categoria Retail, din care au făcut parte și alte companii, Kaufland România a fost ales cu cel mai mare număr de voturi retailerul care oferă produse de calitate la cel mai bun preț de pe piață.

Certificatul, care reprezintă o garanție la nivelul pieței, a fost acordat în baza rezultatelor unui studiu de piață, realizat în 2017 în rândul românilor, de către compania independentă ICERTIAS, care își propune să descopere și să îndrepte consumatorii spre cele mai bune oferte de pe piață.

Suntem foarte încântați de acest premiu, mai ales că reprezintă un vot de încredere din partea clienților. În permanență investim în perfecționarea experienței de cumpărături și căutam cele mai bune soluții, astfel încât clienții să găsească calitate la prețuri atractive, varietate și noutate, iar locul întâi este o confirmare a reușitei. Cu siguranță, aceleași strategii ne propunem să le aplicăm și în Republica Moldova”, declară Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

Programul de certificare Best Buy Award are loc periodic și sondează opinia consumatorilor în raport cu numeroase categorii de produse sau servicii, cu scopul de le identifica pe cele care reușesc să ofere cea mai bună calitate la cel mai bun preț.

Contact