Kaufland a donat un microbuz pentru transportarea copiilor din Trușeni la grădinițile și școlile din Chișinău

Chișinău, 02 mai 2018

Copiii din comuna Truşeni vor merge la şcolile şi grădiniţile din Capitală în condiţii mai confortabile, cu sprijinul Kaufland. În acest sens, compania a donat un microbuz, în valoare de 495.000 lei, Fundației Filantropice Medico-Sociale Angelus Moldova. Vehiculul, complet echipat și pregătit pentru introducerea în exploatare, are 20 de locuri disponibile și va fi utilizat de Hospice Angelus în parteneriat cu primăria municipiului Chișinău. Ultimii vor acoperi toate cheltuielile de întreținere și funcționare a microbuzului.

Pentru Kaufland, reponsabilitatea față de societate este o prioritate. Ne-am asumat acest rol și susținem proiecte sociale și educaționale ce au ca beneficiari principali copiii de toate vârstele, sprijinim programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educație și încurajarea frecventării școlii ṣi prevenirea abandonului școlar.

Kaufland a răspuns cu promptitudine la solicitarea Fundației Angelus Moldova și a venit în ajutor acestor pioneri în îngrijirea paliativă. Nu am rămas indiferenți pentru că vorbim despre copii în situații vulnerabile. Donația de astăzi reprezintă un motiv în plus de bucurie, iar asta pentru că acces la acest mijloc de transport o vor avea toți copii din comuna Trușeni, datorită acestui parteneriat cu Primăria Muncipiului Chișinău. În acest fel, generozitatea noastră merge mai departe pentru că cel mai de preț cadou pe îl putem face societății este să oferim copiilor acces la educație”, a menționat Cristina Aramă, manager PR și Comunicare, Kaufland Republica Moldova.

Vehiculul a fost transmis beneficiarilor în cadrul unei ceremonii de donație, desfășurate în com. Trușeni.

Hospice Angelus salută parteneriatul dintre Kaufland și fundație, care are deja o istorie de durată. Datorită susținerii Kaufland am reușit să oferim suport material numeroaselor familii și copii aflați în îngrijirea fundației”, a comunicat Valerian Isac, Director dezvoltare națională și educație FFMS „Angelus Moldova”.

Grija față de om este prioritară pentru noi. În acest sens, ne-am anunțat și sprijinul pentru persoanele aflate în situații vulnerabile și dificile. Acest angajament a fost reconfirmat prin inițiativele derulate anul curent, prin donarea unei mașini electrice, dotată cu frigidere speciale pentru transportarea sângelui, în beneficiul IMSP Institutul Oncologic din Republica Moldova și prin deschiderea primului Centru Maternal din Anenii Noi, destinat cuplurilor mamă-copil aflate în situații de risc.

Contact