Cum s-a desfășurat show-ul culinar al renumitului bucătar BBC, Alan Coxon, la standul Kaufland

Chișinău, 16 mai 2018

Zeci de gurmanzi și curioși au venit sâmbătă la standul Kaufland pentru a urmări live master class-ul renumitului bucătar BBC, Alan Coxon. Acesta a gătit, cu multă iscusință, în timp record, 6 feluri de mâncare - o adevărată explozie de gusturi fine și arome savuroase. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 10-13 mai, în cadrul Expoziţiei internaţionale specializate de produse alimentare şi materii prime „Food & Drinks”.

Celebrul bucătar s-a aflat în premieră în Republica Moldova și a rămas încântat de primirea călduroasă de care a avut parte la eveniment. „În demonstrația de astăzi am folosit foarte multe dintre produsele Kaufland și am fost încântat să gătesc cu ele pentru că au rezonat perfect cu rețetele pe care le-am pregătit”, a menționat Alan Coxon.

Demonstrația a fost apreciată de către vizitatorii prezenți la eveniment, care au avut posibilitatea să guste din aceste capodopere culinare pregătite cu grijă de bucătarul BBC.

Evenimentul „Food&Drinks”, organizat de Moldexpo, este un prilej bun de a aduna sub aceeași umbrelă, timp de patru zile, cei mai profesioniști bucătari care dezvăluie secretele lor gastronomice pentru toți gurmanzii. Tocmai din acest motiv, Kaufland a ales să-i familiarizeze pe cei prezenți la eveniment cu produsele de marcă proprie prin intermediul show-ului culinar „Inspirația vine din tigaie” alături de celebrul Alan Coxon. Nu este întâmplătoare decizia bucătarului BBC de a găti cu produsele marcă proprie Kaufland pentru că aceste produse sunt certificate constant drept calitate de primă clasă de către institutele independente de control al calității. În acest fel, am reușit să le oferim tuturor o experienţă culinară deosebită și un motiv în plus de a nu lipsi la astfel de evenimente” , a menționat Cristina Aramă, manager PR și Comunicare, Kaufland Republica Moldova.

De asemenea, pe parcursul expoziției, la standul Kaufland au mai fost organizate cinci master class-uri cu unii dintre cei mai renumiţi bucătari-şefi din Moldova (Shiverschih Maria, Elena Popa, Alexei Șișchevici, Iana Canonic, Gabriela - mica gospodină).

Precizăm că, în perioada 10-13 mai 2018, Moldexpo a găzduit cea de-a 25-a ediție a Expoziţiei internaţionale specializate de produse alimentare şi materii prime „Food & Drinks”. La această ediție aniversară au participat peste 130 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, atât din Moldova cât și de peste hotare.

Contact