Zeci de optimiști și-au dat întâlnire la umbrelele Kaufland în cadrul evenimentului #ROOFOFFLINE, organizat de Agora

Chișinău, 10 iulie 2018

Peste 200 de optimiști și-au dat întâlnire în cadrul evenimentului #ROOFOFFLINE, organizat de portalul de știri AGORA, cu sprijinul Kaufland. Beneficiile parteneriatelor urbane, posibilitățile turistice ale Chișinăului și importanța reciclării deșeurilor au fost unele dintre temele discutate la cea de-a II-a ediție.

Apusul i-a cucerit la propriu pe toți cei prezenți la eveniment, care au avut posibilitatea să socializeze și nu în ultimul rând să se bucure de atmosfera relaxantă, muzica aleasă cu grijă de DJ August Ray și să savureze vinul producătorilor autohtoni.

În cadrul discuțiilor s-a vorbit despre soluțiile pentru comunitate, soluții pentru municipalitate, dar și soluții pentru business - totul pentru un parteneriat urban frumos.

Odată cu lansarea acestor evenimente, AGORA își propune să devină mai mult decât o instituție media. Vrem să fim o platformă de comunicare pentru activiști, designeri, businessul mic și mijlociu, societatea civilă și toți toți toți cei interesa(n)ți și care au un cuvânt de spus la timpul și locul potrivit”, a spus Victoria Dumbravă, editor-șef Agora.md.

Misiunea Kaufland este să fie un „cetățean corporate” responsabil, care crede în crearea de valori pentru parteneri, în adoptarea și implementarea unor practici de afaceri sustenabile, în grija pentru comunitățile care ne găzduiesc și în protecția mediului. Pentru noi este important să fim cât mai aproape de comunitate și prin intermediul unor astfel de evenimente „offline” ca să interacționăm cu ea, să înțelegem cât mai bine ce își dorește și să identificăm soluții viabile atât pentru mediul de business, cât și privat. Ținem să menționăm faptul că majoritatea programelor și activităților pe care le desfășurăm se concentrează pe cinci piloni: cultură, mediul înconjurător, educație, societate și sport”, a menționat în context Cristina Aramă, Manager PR & Comunicare Kaufland Moldova.

În cadrul evenimentului, am organizat un workshop de creație și reciclare. Seara a culminat cu o tombolă unde partenerii au oferit mai multe premii, iar cel mai norocos s-a ales cu o bicicletă.

Contact