Cum e să fii ridicător pe umeri sau asistent de selfie la festival? Experiența oferită de Kaufland la Summer Fest

Chișinău, 04 septembrie 2018

Mii de oameni au profitat de vremea frumoasă și au venit să petreacă vara la cel mai tare festival - „Summer Fest”. Atmosfera a fost încinsă de cei mai buni artiști ai momentului: Dj Tujamo, Timati, Mot, Vanotek și mulți alții.  Participanţii la eveniment s-au bucurat de muzică bună, zone de picnic și arii de divertisment pentru toate vârstele.

Iar pentru curioși și dornici de a experimenta ceva nou, activarea „Job de festival by Kaufland” a fost alegerea perfectă. Aceștia au avut posibilitatea de a se familiariza, într-un mod out of the box, distractiv și adaptat contextului de festival, cu ideea de loc de muncă part-time. Participanții au avut oportunitatea să aplice pentru următoarele „funcții”: Degustător de cocktail-uri, Răcoritor, Încărcător mobil de festival, Ridicător pe umeri sau Asistent de selfie. Și cum orice muncă este răsplătită, cele peste 500 de persoane care au dat curs provocării s-au ales cu premii, iar cei mai norocoși au câștigat la tombolă: brățară fitness, boxă portabilă sau căști wireless.

Prin această activare, ne-am propus să le arătăm participanților că suntem un angajator modern și deschis în a înțelege nevoile candidaților și pe cele ale angajaților, cum este nevoia unui grafic de muncă flexibil. Cu acest mesaj venim nu doar către studenții care ar dori să îmbine orele de curs cu un job part-time, dar și către cei care vor să obțină un venit suplimentar și să acumuleze experiență”, a precizat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

Potrivit sursei, în Republica Moldova există deja oficiul Kaufland unde își desfășoară activitatea angajați ai departamentului Resurse Umane, Achiziții, Construcții și Imobiliare, Financiar-Administrativ.

Totodată, recent a fost demarat procesul de recrutare pentru echipa de management a magazinelor Kaufland în Republica Moldova, urmând ca în scurt timp să fie deschise posturile de lucrători comerciali. Cei interesați pot să aplice pentru locurile de muncă vacante AICI, fie pe Rabota.md.

Contact