Zeci de optimiști și-au dat întâlnire la umbrelele Kaufland în cadrul evenimentului #ROOFOFFLINE, organizat de Agora

Chișinău, 26 septembrie 2018

Muzică live, voie bună, oameni frumoși, dar și discuții calitative. Așa poate fi descrisă cea de-a treia ediție de #ROOFOFFLINE organizată de portalul de știri Agora și susținută de Kaufland. Evenimentul a avut loc pe 13 septembrie și a fost dedicat businessului emergent.

De această dată, evenimentul a avut un singur panel de discuții, despre cât de ușor le este producătorilor să ajungă la rafturile supermarketurilor din țara noastră.

Totodată, antreprenorii au avut ocazia să participe la un workshop, unde s-au familiarizat cu social media și posibilitățile de promovare pe care le oferă.

Bineînțeles, de la eveniment nu au lipsit degustările de vin, muzica bună, dar și apusul fermecător.

Ținând cont de principiul regionalității, colaborarea cu producătorii autohtoni este una din prioritățile de bază pentru Kaufland. La această ediție de #ROOFOFFLINE ne-am propus să mergem mult mai departe și organizăm un eveniment pentru businessul emergent din domeniul vitivinicol. Astfel, ne dorim să avem o platformă de încurajare, susținere și motivare a micilor producători de vinuri”, a menționat Cristina Aramă, manager PR & comunicare Kaufland Moldova.

Am oferit în dar hanorace pentru cei mai punctuali vizitatori, iar sub umbrela Kaufland, pe tot parcursul serii, vizitatorii au avut posibilitatea să participe la un workshop unde au învățat să reutilizeze dopurile din plută.

Și la această ediție premiul cel mare a fost oferit de noi - o bicicletă de la un producător autohton.

Contact