De la Fun Run la 42 de km! Cum s-au descurcat iubitorii sportului la Maratonul Internațional Chișinău

Chișinău, 02 octombrie 2018

Pentru al doilea an consecutiv, compania Kaufland a fost partenerul general al Maratonului Internațional Chișinău, desfășurat pe 30 septembrie curent. Evenimentul a adunat în centrul Capitalei peste 18.000 de alergători. 

La start, alături de membrii echipei Kaufland s-au aliniat și voluntarii de la Bucurie în Mișcare. Astfel, peste 60 de persoane au demonstrat încă o dată sportul înseamnă viață.

După ce au trecut linia de finish, toți alergătorii s-au putut relaxa în zona amenajată de Kaufland.

Eu sunt o iubitoare a sportului. În fiecare weekend alerg 5 km. Sportul, clar, înseamnă viață. Am un nepoțel pe care îl motivez deja. Noi mergem 800 de metri pe jos în fiecare dimineață până la școală, indiferent de vreme”, a declarat o maratonistă.

Pentru maratoniștii curselor de 42 și 21 de km, Kaufland a pus la bătaie și hanorace călduroase.

Grija față de client nu este doar un slogan pentru Kaufland, este modul în care își desfășoară activitatea zilnică. Sportul înseamnă o viață trăită la maximum azi și o investiție în viitor. Suntem bucuroși să susținem Maratonul Internațional Chișinău, pentru că știm că toți participanții la el sunt o sursă de inspirație și un model extraordinar pentru ceilalți”, a spus Cristina Aramă, manager PR și comunicare Kaufland Moldova.

Selfiboxul instalat la pavilionul Kaufland a fost la mare căutare. Oamenii au făcut coadă pentru a imortaliza clipele trăite la maraton.

Vreau să înscriu acest eveniment în albumul meu cu poze, ca un eveniment care s-a petrecut în viața mea”, a adăugat o participantă.

Contact