Cum s-au distrat chișinăuienii de Ziua Orașului alături de Kaufland

Chișinău, 17 octombrie 2018

Tradițional, ca în fiecare an, de Hramul Orașului Chișinău, nu a lipsit voia bună, mâncarea care îți lasă gura apă și muzica care i-a făcut pe mii de oameni să iasă din casă și să vină în centrul Capitalei.

La cortul amenajat de Kaufland, vizitatorii au avut posibilitatea să facă cunoștință cu oportunitățile de carieră și departamentele din cadrul companiei într-un mod deosebit. Iar la Roata Norocului, participanții au făcut coadă pentru a câștiga premii.

De hramul orașului, Kaufland este alături de chișinăuieni și vine cu cele mai sincere urări și gânduri senine. Grija pentru client este o prioritate pentru noi și din acest motiv suntem astăzi prezenți cu o serie de activități și premii pentru fiecare de la mic la mare. Vă spunem la mulți ani și doar împreună putem avea un oraș prosper, modern și sustenabil”, a menționat managerul PR & Comunicare Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Lângă Primăria Chișinău s-a desfășurat cel mai îndrăgit show de ziua orașului - „Poftă Mare Chișinău” care a adunat zeci de gurmanzi. De această dată, pe tavă s-a pus piesa de rezistență a bucătăriei tradiționale - mămăligă cu friptură.

Seara a culminat cu un concert de excepție care a durat până aproape de miezul nopții. Autoritățile municipale împreună cu sponsorul general Kaufland au reușit să aducă în scenă cei mai cunoscuți artiști autohtoni, dar și din România. În acest an, Capitala marchează 582 de ani.

Contact