Oportunități de angajare, dar și multă distracție la cea de-a treia ediție Student Fest

Chișinău, 27 mai 2019

Student FEST a revenit la Chișinău cu cea de-a treia ediție. Pe 23 mai, studenții tuturor universităților din Republica Moldova și-au dat întâlnire pe teritoriul Digital Park pentru a celebra sfârșitul anului de studiu, dar și pentru a face cunoștință cu potențialii angajatori și oportunitățile de lucru.

La eveniment, tinerii au luat cunoștință și cu oportunitățile de angajare în cadrul companiei Kaufland, care se află în căutarea oamenilor buni, dornici să se alăture echipei. Rețeaua de magazine Kaufland se va deschide în acest an la Chișinău, iar compania este în căutarea celor mai buni lucrători din Moldova, pentru a forma împreună o echipă de profesioniști.

Kaufland propune două opțiuni de angajare: full-time (în regim de 8 ore de lucru pe zi) sau part-time (în regim de 4 ore pe zi). Printre numeroasele beneficii oferite de Kaufland viitorilor angajați sunt:

 • o atmosferă de lucru plăcută și prietenoasă;
 • programe educaționale, proiecte culturale, de promovare a unui mod de viață sănătos, precum și de protecție a mediului înconjurător;
 • o cultură organizațională puternică;
 • o remunerare motivantă, de cel puțin 7.500 de lei brut / lună;
 • experiența de muncă nu este obligatorie, viitorii angajați vor trece o etapă de școlarizare și vor fi instruiți în domeniu (perioada aceasta, de asemenea, va fi plătită);
 • oportunități de creștere în companie.

Cel mai de valoare bun la Kaufland sunt oamenii. Suntem prezenți la evenimente anume pentru a povesti tinerilor ce experiență pot obține devenind parte a echipei. Suntem un angajator modern, deschis în a înțelege nevoile oamenilor buni, care vor să își găsească un job. Mă bucur să văd un mare interes pentru noi în Republica Moldova, mai ales din partea tinerilor”, ne povestește Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

În cadrul evenimentului mulți tineri au manifestat interes sporit față de oportunitățile companiei Kaufland. Printre aceștia se numără și studenții atrași de salariul motivant, care susțin că pentru a rămâne să lucreze acasă, în primul rând, și-ar dori un salariu decent, care le-ar asigura traiul.

Din cei interesați de Kaufland s-a remarcat și o studentă, care a fost convinsă de renumele internațional al retailer-ului, și susține că „Mai mult decât un salariu bun, sunt interesată de posibilitatea de creștere profesională. Vreau să mă simt în siguranță la locul de muncă și de aceea cred că aici voi putea munci cu multă plăcere”.

Tinerii au auzit de Kaufland, încă înainte să ajungă acesta în Moldova: „Despre Kaufland am auzit doar vorbe bune. Produsele sunt de calitate. Prietenii mei din România mi-au sugerat să mă angajez atunci când se vor deschide și la noi magazinele. Sunt energic, comunicabil și ambițios. Abia aștept prima zi de lucru”, ne povestește Vadim, care deja a aplicat la un post de lucru în companie.

Pentru a face și tu parte din echipa tânără, creativă și ambițioasă care se formează, e necesar:

 • să ai studii medii;
 • să ai dorința de a învăța și a te perfecționa continuu;
 • să fii disponibil pentru un program de lucru în ture;
 • să fii organizat, ambițios și responsabil;
 • să fii prietenos și să dezvolți relații durabile și de încredere cu colegii și clienții.

Mai multă informații despre oportunitățile de angajare la Kaufland le poți afla pe site-ul companiei: www.cariere.kaufland.md sau la numărul de telefon: 060 743 500. De asemenea, poți trimite un mesaj direct la adresa: recrutare@kaufland.md.

Contact