Oamenii buni sunt la mare căutare! Cum s-a descurcat Kaufland la Summer Fest

Chișinău, 20 iunie 2019

Interviu de angajare fără cravată și răspunsuri despre oferta de joburi din prima sursă! Aceasta a fost modalitatea prin care cei de la Kaufland și-au dat întâlnire cu potențialii angajați la cel mai tare eveniment al verii - Summer Fest. Pentru că este pe ultima sută de metri până la deschiderea magazinelor în Republica Moldova, compania desfășoară o amplă campanie de recrutare și ajunge acolo unde sunt oamenii buni.

Pe această notă pozitivă, le-a venit în ajutor și showman-ul Emilian Crețu care a fost alături de echipa companiei pentru a le vorbi celor interesați despre beneficiile și principiile după care activează Kaufland.

Compania are disponibile mai multe joburi vacante: lucrător comercial la case de marcat, lucrător food/non food, lucrător la vitrina asistată, șef secție sau manager. Salariul pornește de la 7500 MDL brut pe lună.

Un job full-time la Kaufland înseamnă lucru pe ture a câte 8 ore pe zi, 5 zile din săptămână (+ două zile de odihnă, desigur). Deosebit de atractive sunt ofertele part-time (4 sau 6 ore de lucru pe zi) pentru studenți, tinere mame sau oricine este în căutarea unui venit suplimentar.

Citește articolul integral aici.

Contact