Muzică, distracție și multă voie bună la cel mai grandios festival al verii - #SummerFEST2019

Chișinău, 13 iunie 2019

Timp de două zile, de pe cea mai impunătoare scenă, pe care a văzut-o Moldova, artiștii îndrăgiți ai momentului au încântat și au ținut în priză publicul, care a ales să își petreacă weekend-ul la Summer FEST 2019.

Pe 8 și 9 iunie, parcul Dendrariu și-a deschis porțile pentru cei peste 25 de mii de oameni, care s-au delectat cu muzică bună, bucate alese și băuturi răcoritoare, sărbătorind începutul verii și buna dispoziție.

Organizatorii și partenerii evenimentului au pregătit activități interesante pentru toate vârstele, astfel, fiecare a putut să își găsească ocupații pe gustul său.

Partenerul general al evenimentului, Kaufland Moldova, a amenajat mai multe zone de relaxare, unde oaspeții festivalului s-au putut odihni alături de prieteni și familie. Cei dornici de mișcare s-au întrecut în jocuri pe o scenă improvizată, iar câștigătorii au avut parte de surprize din partea companiei. Cei interesați de o ofertă de muncă atractivă au făcut cunoștință la stand-ul Kaufland, atât cu echipa, cât și cu oportunitățile de angajare.

„La Kaufland, credem în lucrul bine făcut și în distracția pe măsură! Noi suntem acolo unde sunt oamenii buni, tocmai de asta, al doilea an la rând, susținem în calitate de partener general cel mai mare festival al anului, Summer FEST. Timp de două zile, echipa Kaufland Moldova a fost alături de oaspeții festivalului cu activități distractive, dar și cu oferte atractive de joburi. Este o modalitate deosebită de a le vorbi oamenilor despre noi și despre ce vrem să facem”, a spus Cristina Aramă, manager PR și comunicare Kaufland Moldova.

Cea de-a treia ediție consecutivă a celui mai mare festival din Moldova, Summer FEST a adunat în fața a 14 formații de talie internațională: SMILEY, Carla’s Dreams, MATRANG, Andrew Rayel, MARUV, ZIVERT, Timebelle, Willy William, CYGO, 7 Klase, ș.a.

Evenimentul s-a desfășurat pe o suprafață de șase hectare. Pentru montarea unei scene de astfel de dimensiuni au fost utilizate peste 50 tone de metal, 400 m² de ecrane LED și 200 capuri de lumini.

Contact