Despre responsabilitatea socială și povești de succes. Cum a fost la #ROOFOFFLINE - „Cool Multinationals”

Chișinău, 23 iulie 2019

Povești de succes care inspiră, ateliere de creație, apusul de soare, vinul aromat și muzica bună! Toate aceste ingrediente au colorat o nouă ediție #ROOFOFFLINE – „Cool Multinationals”. Ca de fiecare dată, în calitate de partener general - Kaufland a avut grijă de oaspeții evenimentului marca AGORA.

Tradițional, au fost puse în joc mai multe premii, oferite în cadrul tombolei. Așa cum responsabilitatea socială este una dintre prioritățile companiei, asta a și fost tema unui seminar. El a fost susținut de managerul CSR Kaufland România și Republica Moldova, Anna Katharina Scheidereiter.

Sub umbrela Kaufland, doritorii au putut participa la un workshop tematic. Participanții și-au pictat torba eco pe care au primit-o în dar.

E sustenabil. După aia o să o porți, o arăți prietenilor, o să arăți cumva ce fel de artă faci. Îmi pare super nice”, a spus o participantă la eveniment.

După o zi de muncă mai grea, treci în zona asta de creativitate și emoții pozitive”, a menționat o altă vizitatoare, care a participat la workshop.

Vorbim despre implicarea și responsabilitatea socială pe care trebuie să o aibă companiile. De fapt, noi credem că un business puternic de bazează pe o societate puternică, dezvoltată în paralel, în același timp”, a declarat managerul PR&Comunicare Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Kaufland va fi partenerul general al următoarei ediții #ROOFOFFLINE, care va avea loc pe 22 august.

Contact