Kaufland câștigă pentru al doilea an la rând certificarea „Angajator de Top” în Europa

Chișinău, 30 ianuarie 2020

Pentru al doilea an consecutiv, Kaufland a câștigat certificarea de „Angajator de Top” în Europa. Sigla europeană atestă la nivel de Grup Schwarz atitudinea bazată pe respect, orientată pe susținerea evoluției angajaților și pe dezvoltarea comunităților în care se află, atitudine care a devenit deja o marcă asociată Kaufland.

Pentru a obține această distincție, Kaufland a trecut printr-un proces amplu și riguros de auditare realizat de Top Employers Institute, o organizaţie independentă din Olanda. Astfel, au fost analizate și evaluate practicile de resurse umane, pachetele salariale şi beneficiile oferite, condiţiile de muncă, programele de formare profesională şi oportunităţile de dezvoltare în companie, alături de studierea culturii organizaţionale.

Distincția obținută reiterează faptul că grija pe care o avem față de membrii echipei Kaufland, indiferent de nivel sau poziție, reprezintă o prioritate.

La Kaufland, ne preocupăm mereu să extindem lista de beneficii pe care le oferim colegilor noștri cu unele adaptate nevoilor reale, prin care să contribuim cu adevărat la creșterea lor profesională și personală, în funcție de etapa din viață în care se află și de direcția în care își doresc să se dezvolte. Premiile obținute validează eforturile depuse pentru asigurarea unui mediu cât mai bun de muncă și arată potențialilor candidați că merită să aleagă un angajator premiat așa cum preferă să aleagă, în rol de client, un produs de calitate, care a primit multe certificări”, a declarat Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companiei, strategie care este implementată și în Republica Moldova. Mai multe detalii despre beneficiile angajaților Kaufland Moldova le poți urmări în acest articol - Zece răspunsuri pe care vrei să le afli despre un job la Kaufland.

În prezent, echipa Kaufland Moldova este în căutare de noi colegi pentru poziția de Șef Secție în magazinul din Bălți. Pentru alte detalii despre posturile vacante disponibile le poți accesa direct www.cariere.kaufland.md.

Contact