Kaufland deschide al treilea magazin în Republica Moldova, acum și la Bălți

Bălți, 24 Septembrie 2020

Pe 24 septembrie, Kaufland deschide oficial cel de-al treilea magazin în Republica Moldova și primul în nordul țării, în Mun. Bălți. Locuitorii municipiului Bălți își vor putea face cumpărăturile la magazinul Kaufland, situat pe strada Decebal nr. 130 A.

Prin deschiderea magazinului din Bălți, Kaufland a creat peste 100 de locuri noi de muncă în Republica Moldova și continuă să susțină dezvoltarea comunității locale.

Magazinul este construit în linie cu cele mai moderne standarde de design și beneficiază de o amenajare aparte, astfel încât clientul să aibă parte de o experiență plăcută și simplificată la cumpărături. Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrină cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. 

Noul magazin oferă clienților o gamă largă de produse la cel mai bun raport calitate - preț. Kaufland Moldova acordă o atenție sporită prospețimii și, de aceea, asigură zilnic livrări de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri, etc. Pe rafturile magazinelor veți găsi o gamă de peste 3700 de articole, achiziționate de la producători și furnizori locali, sortiment care în procesul de dezvoltare a companiei în Republica Moldova va fi completat continuu.

În galeria comercială din cadrul magazinului clienții pot găsi farmacie, un tabac shop, precum și o cofetărie.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților un punct Grill, cu preparate gustoase, pregătite pe loc, pentru cei care vor să ia masa rapid. Veți putea savura din bucatele calde în intervalul 9:00-21:30.

Magazinul din municipiul Bălți va fi dotat cu un aparat de reciclare TOMRA pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Aparatul este de tip self-service și recompensează clienții care reciclează ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promoțiilor din magazin.

Pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, iar noul magazin din Bălți deține o instalație de climatizare ecologică -un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

De asemenea, magazinul va fi dotat cu o stație de încărcare pentru automobilele electrice și un rastel pentru biciclete.

Programul de lucru în cadrul magazinului este de la 7:00- 23:00, de luni până duminică. 

Kaufland Bălți în cifre:

  • Suprafața de vânzare 3900 m2, iar vitrina asistată are o lungime de 44 m.
  • Magazinul dispune de 386 de locuri de parcare, dintre care 12 locuri sunt destinate pentru persoanele cu dizabilități și 10 locuri de parcare pentru familii.
  • Peste 11 milioane MDL reprezintă investițiile în infrastructură și anume în realizarea soluției de trafic și amenajarea scuarului din preajma străzii Decebal. Această investiție a dus la lărgirea unui segment din strada Decebal, precum și la amenajarea terenului municipal din fața magazinului. 

„Acum un an am deschis primele două magazine în Republica Moldova, iar astăzi celebrăm acest eveniment cu deschiderea a unui nou magazin în nordul țării, în Mun. Bălți. Ne bucurăm că împreună cu oamenii buni care fac parte din echipa Kaufland le vom oferi locuitorilor din regiune o nouă experiență de cumpărături bazată pe calitate, diversitate de produse, dar și noi standarde de lucru, salarii mai bune și beneficii pentru angajați, grijă pentru mediu și responsabilitate socială față de comunitatea în care activăm. Planurile noastre de dezvoltare nu se opresc aici, ci, în ton cu dinamismul care ne caracterizează, o vom continua în întreaga țară”, relatează Dona Răpciuga, Director Executiv Kaufland Moldova.

În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Contact