„Să fii Moș Crăciun e Simplu”. Implică-te și dăruiește zâmbete celor peste 100 de familii social-vulnerabile

Chișinău, 15 decembrie 2021

În fiecare an, Asociația Obștească The Moldova Project (TMP) asociază sărbătorile de iarnă cu Dăruirea, pentru ca sute de copii vulnerabili să le poată asocia cu Fericirea. Astfel, în parteneriat cu Kaufland Moldova, anunțăm lansarea campaniei de iarnă „Să fii Moș Crăciun e Simplu” care are drept scop să cultive altruismul și dorința de implicare socială.

Ajutorii lui Moș Crăciun (voluntarii), te vor aștepta în perioada 15-22 decembrie 2021, zilnic, în intervalul 14:00 – 21:00, în magazinele Kaufland din Chișinău (Bld. Decebal și Bld. Mircea cel Bătrân).

În cadrul campaniei, fiecare cumpărător al magazinelor Kaufland va putea fi Moș Crăciunul sau Crăciunița unei familii vulnerabile din proiect.

Modalitatea de implicare este extrem de simplă:

La intrarea în magazine va fi instalat câte un brad, decorat cu pozele familiilor TMP și foarte multe plicuri, astfel încât cumpărătorii vor putea:
# Culege scrisoarea de pe brad și afla povestea adevărată a unei familii care, în preajma sărbătorilor de iarnă, se află în dificultate;
# Cumpăra produse alimentare și produse de igienă (în măsura posibilității fiecăruia) și pune-le în sacul lui Moș Crăciun pentru a fi livrate familiei din scrisoare;
# Fii mândru de inima ta bună! A aduce bucurie de sărbători în casa cuiva care într-adevăr are nevoie de ea, este o faptă extraordinară!
# Pentru orice neclarități voluntarii TMP vor fi pe loc pentru a ghida cumpărătorii în această călătorie minunată.

„Sărbătorile de iarnă – perioada plină de cadouri, mâncărică gustoasă și bucuria de a savura un vin fiert. Aceleași sărbători pentru altcineva pot fi o perioadă grea, inclusiv pentru cei care sunt fără adăpost, îndoliați de curând, familii vulnerabile, copii orfani, bătrâni singuratici.
Este extrem de important să susținem pe cei care au nevoie de noi în pragul sărbătorilor. Comportamentul altruist cultivă o mulțime de emoții pozitive – recunoștință, optimism, compasiune și iubire – și acele sentimente înlocuiesc emoțiile negative precum vinovăția, invidia și tristețea. „The Moldova Project” de sărbători se dedică integral persoanelor dezavantajate. Dar foarte mult avem nevoie de ajutorul fiecăruia pentru că doar împreună suntem o forță! Vă așteptăm cu drag la Kaufland pentru că „Moș Crăciun poți fi chiar TU!” – Victoria Morozov, Președinte AO „The Moldova Project”.

„Responsabilitatea socială face parte din strategia Kaufland și nu putem rămâne indiferenți la cei care sunt privați de condiții civilizate de trai. Toate familiile merită să simtă și să trăiască spiritul Sărbătorilor și suntem convinși că fiecare dintre noi poate să-și asume rolul de Moș Crăciun pentru a dărui emoții și zâmbete. Prin implicare facem diferența și aducem magia Sărbătorilor de Iarnă în inimile celor nevoiași”, a menționat Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Informații suplimentare despre Campania “Să fii Moș Crăciun e Simplu” – pe Facebook sau Instagram

Pentru detalii:
Steliana Rudco, manager RP&Comunicare
The Moldova Project
Tel.: 060277033
E-mail: office.themoldovaproject@gmail.com

Contact