Kaufland Moldova obține certificarea „Great Place to Work” - acordată celor mai apreciate companii de către angajați

Chișinău, 26.09.2023
connect (1200 × 700 px) - 1

Kaufland Moldova a primit recent certificarea „Great Place to Work” ( Un loc de muncă bun), acordată de către un institut internațional cu același nume, care sprijină companiile în dezvoltarea lor. Această recunoaștere reflectă angajamentul Kaufland de a asigura un mediu de lucru optim și o cultură organizațională în care fiecare membru este apreciat și valorificat.

 

Certificarea „Great Place to Work” este acordată în urma unui proces complex de evaluare care este făcută din perspectiva experienților angajaților la propriul loc de muncă, cum ar fi respectul și corectitudinea, comportamentul și colegialitatea, etc.

 

Cu siguranță, cea mai importantă resursă care asigură succesul și buna funcționare a companiei o reprezintă echipa motivată, dedicată și profesionistă. De 4 ani de la deschiderea primelor magazine în Republica Moldova, datorită #TeamKaufland, compania a reușit să-și consolideze poziția de Angajator de Top pe piața locală.

 

Corectitudinea, dinamismul și implicarea sunt doar câteva dintre valorile comune pe care angajații Kaufland Moldova le împărtășesc. Iată ce ne spun patru colegi care sunt alături de Kaufland Moldova încă de la deschiderea primelor magazine, septembrie 2019:

 

Maria Cucereavii, HQ:Din start am simțit suportul colegilor. Atmosfera prietenoasă, atitudinea pozitivă a colegilor și încurajările lor au contribuit la dezvoltarea mea profesională”.

Chircu Maria, Șef Raion Case:Am învățat și continui sa învăț prin expunerea la provocări și prin experiențele trăite alături de oamenii din jurul meu”.

Croitori Alexei, LCU NonFood:Încă din prima zi când am venit la Kaufland, atmosfera era una pozitivă și am întâlnit oameni dedicați și pasionați de munca lor. A fost clar pentru mine că făceam parte dintr-o echipă foarte unită de profesioniști”.

Tatiana Cerlat, AMM:Cheia succesului oricărei companii este echipa, și la Kaufland avem o echipă de oameni buni”.

 

Fiecare nouă reușită motivează echipa Kaufland să caute noi modalități inovatoare de a se diferenția, în centrul acesteia fiind – angajatul. O astfel de inițiativă a companiei Kaufland Moldova a fost demararea în 2023 a programului A.C.C.E.S  - Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale. Acesta este un program de angajare și integrare a persoanelor cu dizabilități în echipă. Retailerul asigură persoanelor cu nevoi speciale un mediu în care beneficiază de timpul, spațiul și îndrumarea necesară pentru a-și îndeplini cu succes sarcinile zilnice de la job.

 

De 4 ani ne străduim de patru ori mai mult, iar fiecare succes, fiecare aniversare, reprezintă o ocazie de a spune „Mulțumesc” celor care au ales să facă parte din familia Kaufland Moldova.

 

Echipa Kaufland se mărește și își caută mereu colegi noi. Dacă cunoști pe cineva interesat, îndrumă-l/o să aplice pe www.cariere.kaufland.md.

 

Amintim că, pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în Municipiul Chișinău, situate în sectorul Botanica și Ciocana. În prezent, rețeaua  numără 9 magazine în Republica Moldova.

Despre Kaufland Moldova

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Contact