Arnold Schwarzenegger devine imaginea PARKSIDE, marca exclusivă Kaufland

Chișinău, 04.09.2023

Arnold Schwarzenegger este noua imagine PARKSIDE, marca exclusivă Kaufland pentru casă și grădină. „Știi că poți!” este mesajul prin care va încuraja oamenii să se implice în proiecte de bricolaj, atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare și își va împărtăși secretele succesului în reclama PARKSIDE.

Telespectatorii vor vedea momente legendare din cariera actorului, derulate în lumea proiectelor de bricolaj PARKSIDE. Arnold Schwarzenegger reprezintă valorile PARKSIDE, îi inspiră pe oameni să ia lucrurile în propriile mâini și îi însoțește pe calea succesului, totul cu o notă de umor și autoironie.

Brandul PARKSIDE a evoluat de-a lungul anilor și a câștigat încrederea clienților prin raportul calitate-preț avantajos, varietatea și designul gamei de produse. Parteneriatul cu Arnold Schwarzenegger a venit firesc, fiind construit pe o bază solidă, formată din numeroasele valori comune care ne pot inspira și ambiționa să fim azi mai buni decât ieri. PARKSIDE înseamnă acțiune, iar obiectivul brandului este să le pună oamenilor la dispoziție mijloacele necesare să facă lucrurile pe cont propriu. Arnold Schwarzenegger este un luptător, o persoană autentică și ambițioasă, care a rămas întotdeauna ancorată în realitate, iar echipa PARKSIDE este onorată să îl aibă alături.

Proiecte de bricolaj pentru toată lumea - despre asta este PARKSIDE. Brandul se adresează în special tuturor celor cărora își doresc să repare, să construiască și să grădinărească și trebuie doar să-și suflece mânecile. Gama de unelte, echipamente de grădinărit și accesorii este disponibilă în magazinele Kaufland.

Arnold Schwarzenegger este obișnuit să lucreze cu diferite unelte. Actorul a lucrat ca zidar anterior carierei pentru care este cunoscut și îi place să creeze. Acestea se adaugă la lista de motive pentru care această colaborare este una de succes, așa cum spune și Arnold, care subliniază: „‘Știi că poți’ – exact aceasta este atitudinea mea. Trebuie să crezi în tine, de aceea sunt parte a echipei PARKSIDE.”

Despre PARKSIDE

Marca PARKSIDE, disponibilă în magazinele Kaufland, oferă produse de bricolaj care permit tuturor să ducă la bun sfârșit proiectele din grădină, casă sau atelier, într-un timp redus și fără ajutoare. Gama PARKSIDE Performance se adresează, cu precădere, pasionaților de bricolaj ambițioși și avansați. Cu ajutorul seriei X20V, clienții se pot bucura de peste 100 de unelte pentru atelier și grădină, care necesită o singură baterie compatibilă pentru toate. Indiferent dacă sunt profesioniști sau începători: prin calitatea ridicată, raportul calitate-preț avantajos, sortimentul variat și designul atractiv, PARKSIDE a reușit să câștige interesul multor cumpărători.

Despre Kaufland Moldova

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 9 de magazine în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.md.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.md   

Contact