Bune practici de afaceri

În cadrul inițiativei europene din lanțul de aprovizionare (The Supply Chain Initiative), ne-am angajat din proprie inițiativă să transpunem în practică cele 10 principii pentru relații corecte de afaceri.

Inițiativa a fost lansată în 2013, la Bruxelles.

 

Fairness în relațiile cu partenerii

Relatii corecte in afaceri

Relațiile de afaceri sustenabile și de lungă durată cu furnizorii noștri construiesc fundamentul modelului nostru de afaceri. Ne străduim în fiecare zi să satisfacem exigențele clienților noștri în ceea ce privește varietatea sortimentului, constând în articole regionale sau de proveniență ecologică, prospețimea și calitatea produselor, la prețuri cu adevărat mici. Acest lucru poate fi obținut numai printr-o colaborare bună cu furnizorii noștri. De aceea, corectitudinea în relațiile parteneriale sunt foarte importante pentru noi.

Un element cheie al aderării din proprie inițiativă este reprezentat de biroul intern de soluționare a litigiilor, care trebuie creat de către fiecare companie înregistrată. Acest birou poate fi contactat atunci când unul dintre partenerii de afaceri consideră că celălalt nu a respectat principiile bunelor practici de afaceri. Venim în sprijinul acestei inițiative și punem la dispoziția furnizorilor noștri, care de asemenea s-au înregistrat la inițiativa voluntară din lanțul de aprovizionare, o adresă de e-mail prin care putem fi contactați.

 

Mai multe informații despre inițiativă poți afla accesând următorul site: www.supplychaininitiative.eu

Descrierea detaliată a principiilor se regăsește mai jos: