VIDEO.„Să fii Moș Crăciun e Simplu”. 3,5 tone de produse alimentare au ajuns de sărbători la peste 400 de persoane

Chișinău, 18 ianuarie 2022

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Kaufland Moldova alături de The Moldova Project au realizat campania "Să fii Moş Crăciun e simplu" prin intermediul căreia adus daruri și au creat amintiri la peste 400 de copii din familii social vulnerabile. În cadrul proiectului au fost colectate peste 3,5 tone de produse alimentare și de igienă personală care au ajuns la familiile din raioanele Criuleni, Hîncești, Anenii Noi, Călărași, și Cimișlia.

Campania s-a desfăşurat în perioada 15-22 decembrie, în două dintre magazinele Kaufland din Chișinău unde clienții au avut posibilitatea să devină Moș Crăciun pentru o familie sau un copil. La intrarea în magazinele Kaufland de pe strada Decebal și Mircea cel Bătrân a fost instalat câte un brad cu scrisori pentru Moșul, pe care cumpărătorii le citeau și aflau istoria unei familii din proiect. Cu implicarea a peste 200 de clienți Kaufland Moldova am reuşit în doar o săptămâna, să facem diferența pentru 100 de familii. Peste 21 voluntari The Moldova Project s-au oferit să fie spiriduşii lui Moş Crăciun şi să aducă zâmbete şi bucurie  în această perioadă feerică.

„Spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă bunătate, dăruire şi fericire, iată de ce credem ferm că împreună putem aduce schimbarea în comunitățile noastre. Proiectul „Să fii Moș Crăciun e Simplu” a adus nu doar cadouri la casele familiilor social vulnerabile, ci și o experiență magică de Crăciun, creând amintiri pentru sute de copii care au avut nevoie mai mult ca oricând de noi”, menționează Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Repartizarea darurilor a avut loc în perioada 25 decembrie și 7 ianuarie și a fost acompaniată de festivități pentru beneficiarii proiectului, activități distractive și informative, aduse de organizatorii și voluntarii TMP, cu suportul Kaufland Moldova.