Magazine prietenoase cu mediul


Materiale certificate Fairtrade

Uniforme noi în spirit ecologic

Peste 130.000 de angajați din magazinele Kaufland la nivel internațional beneficiază acum de îmbrăcăminte de lucru fabricată din bumbac organic, certificat Fairtrade.

Noul echipament al angajaților din magazinele Kaufland este certificat conform celor mai ridicate standarde la nivel internațional - Global Organic Textile Standard (GOTS) și standardul Fairtrade privind bumbacul. Pentru producția colecției s-a folosit bumbac 100% organic, cultivat folosind metode și materiale cu impact scăzut asupra mediului înconjurător. Prin certificarea Fairtrade, se garantează condiţiile de comerț echitabil, la un preț corect, şi respectarea condiţiilor de lucru. Prin intermediul acestei investiții, stabilim conștient un semnal pentru viitor – fair și sustenabil.Materie primă și reciclare

Responsabilitate la cumpărături

Pungi de cumpărături prietenoase cu mediul

Îți dorești să fii un cumpărător responsabil? Te susținem în demersul tău și îți oferim alternative ecologice atunci când îți faci cumpărăturile la noi:

Punga de cumpărături din hârtie certificată FSC® - materia primă folosită pentru realizarea pungilor din hârtie provine din unități care exploatează responsabil domeniile forestiere. 


Materiale reciclabile

Responsabilitate față de mediu

Evităm risipa alimentară

Atunci când comandăm marfa, ținem cont de cantitățile necesare conform cu specificul fiecărui produs, astfel încât fiecare magazin să dispună de cantitatea necesară, evitând orice risipă alimentară. În acest fel, ne asigurăm și că produsele din raft sunt mereu proaspete.

Reciclarea uleiului

Uleiul folosit în unitățile noastre Grill este colectat și, de asemenea, reciclat.

Totodată, colectăm și ulei de motor, primit de la clienții noștri, prin intermediul Biroului Informații.