Educație

Susținerea educației stă la baza direcțiilor strategice de investiții comunitare ale Kaufland. Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate, drept urmare ne-am luat angajamentul de a susține pe termen lung accesul la educație, prin diverse proiecte.

Donație microbuz

Acces mai ușor la grădiniță și școală pentru copiii din comuna Trușeni

Pentru noi, reponsabilitatea față de societate este o prioritate. Ne-am asumat acest rol și susținem proiecte sociale și educaționale ce au ca beneficiari principali copiii de toate vârstele, sprijinim programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educație și încurajarea frecventării școlii ṣi prevenirea abandonului școlar.

În acest sens, am donat un microbuz, în valoare de 495.000 lei, Fundației Filantropice Medico-Sociale Angelus Moldova. Vehiculul, complet echipat și pregătit pentru introducerea în exploatare, are 20 de locuri disponibile și va fi utilizat de Hospice Angelus în parteneriat cu primăria municipiului Chișinău. Ultimii vor acoperi toate cheltuielile de întreținere și funcționare a microbuzului.

Vehiculul a fost transmis beneficiarilor în cadrul unei ceremonii de donație, desfășurate în com. Trușeni.


Parteneriat pentru educație

Susținem educația și premiem excelența

Începând din 2015, am pus bazele unei colaborări fructuoase cu Catedra de Filologie Germană a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, iar rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate.

La 20 de ani de la fondarea acesteia, am premiat cei mai buni trei studenți pentru reușite și performanțe.

În cadrul ceremoniei de premiere, cei mai buni studenți au primit cadou tablete iPad, stick-uri de memorie din lemn reciclat și diplome de excelență.